Terrassa, 3, 4 i 5 de setembre de 1713

Malgrat tot, enguany també recordem als herois del 1713

 

L’edició de l’any 2020 de la Marxa de Torxes de Terrassa havia de ser molt especial: la commemoració dels fets dels dies 3, 4 i 5 de setembre de 1713, i l’homenatge als herois que van defensar la vila de Terrassa del saqueig de les tropes  borbòniques arriba a la desena edició.

Malauradament, la situació sanitària que estem vivint, motivada per la pandèmia de la Covid-19, ens fa replantejar aquest acte i la Marxa de Torxes, i prioritzar per davant de tot la salut i la seguretat de totes i tots els assistents.

Malgrat això, s’ha decidit mantenir la commemoració, suprimint la Marxa de Torxes, i reconvertir l’acte en uns parlaments i actuacions musicals.

L’acte començarà a les 8 del vespre a la Plaça Vella, amb la lectura del Pregó, enguany a càrrec de Joan Triadú, voluntari de Creu Roja, en representació de tots els col·lectius a qui hem d’agrair la seva dedicació durant aquest període d’alarma sanitària.

Ens acompanyaran també el Ball de Serrallonga, el Drac Baluk Astharot, els Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere, Grallers i Tabalers, i Cantaires

Us hi esperem!!

MOLT IMPORTANT

  1. Durant tot l’acte s’hauran de seguir escrupolosament les mesures obligatòries dictades per les autoritats sanitàries. És obligatori l’ús de mascareta. Es disposarà de dispensadors de gel per a la desinfecció de mans.
  2. En tot moment s’ha de mantenir la distància de seguretat,  respectant les marques de senyalització del terra
  3. S’han de seguir les indicacions facilitades pels voluntaris de l’organització

AVÍS

Aquest programa pot variar en funció de les indicacions rebudes per part dels cossos de seguretat i/o  dels responsables sanitaris, podent-se suspendre si així ho aconsella la seguretat dels assistents